Om Os

Efter jeg selv havde bygget og sammensat et overvågningskamera, en router, en solcelle, inverter og et bilbatteri for at kunne overvåge mine hestes adfærd imens jeg sad 50 km væk på arbejdet, fandt jeg ud af at der muligvis var andre der havde samme behov. Derudover fandt jeg mange andre anvendelsesmuligheder for et overvågningskamera, hvor der ikke er wi-fi eller strøm i nærheden, f.eks. byggepladser, jagtområder, bådhavne osv.

Min første løsning var dog lidt uhandy og jeg begyndte at søge på internettet efter andre løsninger. På det tidspunkt var der dog kun nogle tvivlsomme Kina-udgaver, der ikke så ud til at kunne leve op til, hvad jeg forventede af det. Efter et par år opdagede jeg Reolinks produkter og har testet det flere steder. Det er jeg blevet så begejstret for, at jeg gerne vil formidle det videre, samtidig med at jeg gør det så nemt som muligt, at få det hele op at køre for kunderne. I vores pakker får du nemlig alt det du skal bruge på en gang, og dit sim-kort er oprettet og klar til brug når du modtager pakken. Nemt og bekvemt.

 

 
 

Reolink Forhandler

Solar-Eagle.com er din leverandør af en samlet løsningen til overvågning af dine ting/dyr/ejendom, hvor du ikke har Wi-Fi og strømforbindelse.

 
 
 

Vores Team

Marie Nielsen

Jeg har grundlagt Solar-Eagle.com for at gøre det, der godt kan være en større eller mindre teknisk udfordring, lettere for dig. Kontakt mig venligst hvis du har spørgsmål.

 

Kontakt@solar-eagle.com

Vores Garantier

Super App

Kvalitets Video

Night Vision

Telia Netværk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.