Pakke 1: Reolink Go PT, Sim-kort 2GB/md. 1år, 64 GB datakort.

3.995,00 kr.

Reolink Go PT kamera, linsen kan drejes ved hjælp af app.

  • Reolink Go PT inkl. solcelle
  • SD kort 64 GB class 10
  • Sim-kort 2GB, 1 år, LTE 4G inkl. oprettelse
    • Samlet pris 3995 Kr. ekskl. fragt.
  • Fri fragt ved køb over 500 Kr.

Yderligere produktinfo

Reolink Go PT er kameraet hvor du kan dreje linsen ved hjælp af app’en, så du kan se i en vinkel af 355° vandret og 140° lodret. Der er et batteri i kameraet, der kan tilsluttes de medfølgende solceller eller oplades f.eks via en powerbank, så du ikke behøver at fjerne kameraet. Du kan følge strømforbruget og opladning via app’en, og der sendes automatisk en besked, når batteriniveauet er under 10%.

I kameraet indsættes et sim-kort oprettet til videoovervågning (medfølger i pakke 1) og du kan herefter se live hvad der sker via din tlf, iPad/tablet eller PC. Reolinks app kan anvendes med iOS, Android, Mac og Windows gratis. Du kan dele adgang til kameraet med flere brugere.

Forbruget på SIM-kortet afhænger af indstillingerne du anvender, men i lav optagekvalitet bruger man ca. 1GB på 10 timers konstant overvågning dvs. hvor man ser via sin app hele tiden. Små optagelser via PIR sensoren lagres på SD-kortet og herefter “koster” det kun data, når man “kalder op” til sit kamera og gennemser optagelserne. Downloading af videofrekvenser koster en del data, men man kan tage SIM-kortet ud og indsætte det i en adaptor ved store mængder dataoverførsel. Du kan også ved behov, opdatere dit sim-kort med 1GB pr. måned for 29kr.

Ved tilslutning af PIR bevægelsessensor starter kameraet optagelser og lagre dem på SD-kortet, som du efterfølgende kan se via app’en. I kameraet sidder der et 16GB SD-kort, men i alle pakker får du et 64GB SD-kort med, hvilket giver plads til ca. 48 times optagelse ved 3072 BitRate/kbps. 

PIR bevægelsessensor kan justeres på følsomhed, så den er mindre følsom f.eks. overfor katte og andre smådyr. Der kan tilsluttes en alarm/sirene, ser aktiveres ved bevægelse, eller du kan selv optage en besked, der skal afspilles når PIR-sensoren aktiveres. Der er mikrofon og højtaler i kameraet, så der kan optages video med lyd og du kan tale via app’en. Der kan blændes af på skærmbilledet, hvis dit kamera dækker et sted du ikke ønsker at optage, f.eks. en del af et fortov eller nabogrund. Du kan også selv opsætte det tidsinterval du vil have PIR sensoren til at være aktiv, f.eks kan den aktiveres mellem kl 22 og kl 08 mandag til fredag og hele lørdag/søndag.

 
 
 

Der medfølger quick-guide på engelsk, der er ikke dansk brugsanvisning

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.