Reolink Argus PT (til Wi-Fi)

1.299,00 kr.

Reolink Argus PT kamera, linsen kan drejes ved hjælp af app.

  • Reolink Argus PT til Wi-Fi.
  • Linsen kan drejes 355° og vippes 140°.
  • Til udendørs og indendørs brug.
  • SD-kort medfølger ikke.
  • Strøm via batteri.
  • Kan tilsluttes solceller.

Yderligere produktinfo

Reolink Argus PT er kameraet til dit Wi-Fi-net, hvor du kan dreje linsen ved hjælp af app’en, så du kan se i en vinkel af 355° vandret og 140° lodret. Der er et batteri i kameraet, der kan tilsluttes solceller eller oplades f.eks via en powerbank, så du ikke behøver at fjerne kameraet. Du kan følge strømforbruget og opladning via app’en, og der sendes automatisk en besked, når batteriniveauet er under 10%. Solceller medfølger ikke.

Reolinks app kan anvendes med iOS, Android, Mac og Windows gratis. Du kan dele adgang til kameraet med flere brugere.

Der medfølger ikke SD-kort, men det anbefales at tilkøbe et 64GB SD-kort. Ved tilslutning af PIR bevægelsessensor starter kameraet optagelser og lagre dem på SD-kortet, som du efterfølgende kan se via app’en. Et 64GB SD-kort giver plads til ca. 48 times optagelse ved 3072 BitRate/kbps. 

PIR bevægelsessensor kan justeres på følsomhed, så den er mindre følsom f.eks. overfor katte og andre smådyr. Der kan tilsluttes en alarm/sirene, ser aktiveres ved bevægelse, eller du kan selv optage en besked, der skal afspilles når PIR-sensoren aktiveres. Der er mikrofon og højtaler i kameraet, så der kan optages video med lyd og du kan tale via app’en. Der kan blændes af på skærmbilledet, hvis dit kamera dækker et sted du ikke ønsker at optage, f.eks. en del af et fortov eller nabogrund. Du kan også selv opsætte det tidsinterval du vil have PIR sensoren til at være aktiv, f.eks kan den aktiveres mellem kl 22 og kl 08 mandag til fredag og hele lørdag/søndag.

 
 
 

Der medfølger quick-guide på engelsk, der er ikke dansk brugsanvisning.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.