Reolink GO

2.499,00 kr.

Reolink Go uden solcelle, sim-kort og SD-kort.

  • Go PT
  • Kan tilsluttes solceller (medfølger ikke)

Yderligere produktinfo

Reolink Go kamera. (Ekskl. SD-kort, Sim-kort og solcelle)

Reolink Go er et stationært kamera der har en synsvinkel på 110°. Der er et batteri i kameraet, der kan tilsluttes solceller (medfølger i pakke 2) eller oplades f.eks via en powerbank, så du ikke behøver at fjerne kameraet. Du kan følge strømforbruget og opladning via app’en, og der sendes automatisk en besked, når batteriniveauet er under 10%.

Hvis du ikke har mulighed for at anvende solceller til opladning af dit kamera, kan opladning gøres nemt ved at tilslutte en opladet powerbank, så behøver du ikke at tage kameraet ned.

I kameraet indsættes et sim-kort som skal være oprettet til videoovervågning (medfølger i pakke 2 og 3) og du kan herefter se live hvad der sker via din tlf, iPad/tablet eller PC. Reolinks app kan anvendes med iOS, Android, Mac og Windows gratis. Du kan dele adgang til kameraet med flere brugere.

Korte optagelser via PIR sensoren lagres på SD-kortet (medfølger i pakke 2 og 3) og herefter “koster” det kun data, når man “kalder op” til sit kamera og gennemser optagelserne. Downloading af videofrekvenser koster en del data, men man kan tage SIM-kortet ud og indsætte det i en adaptor ved store mængder dataoverførsel. 

PIR bevægelsessensor kan justeres på følsomhed, så den er mindre følsom f.eks. overfor katte og andre smådyr. Der kan tilsluttes en alarm/sirene, ser aktiveres ved bevægelse, eller du kan selv optage en besked, der skal afspilles når PIR-sensoren aktiveres. Der er mikrofon og højtaler i kameraet, så der kan optages video med lyd og du kan tale via app’en. Der kan blændes af på skærmbilledet, hvis dit kamera dækker et sted du ikke ønsker at optage, f.eks. en del af et fortov eller nabogrund. Du kan også selv opsætte det tidsinterval du vil have PIR sensoren til at være aktiv, f.eks kan den aktiveres mellem kl 22 og kl 08 mandag til fredag og hele lørdag/søndag.

Der medfølger quick-guide på engelsk, der er ikke dansk brugsanvisning.

 
 

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.